E-mailmarketing

Doelgerichte communicatie naar klanten en prospecten

E-mailmarketing is een relatief goedkope wijze om in contact te komen en te blijven met nieuwe en bestaande klanten. Zo kunt u e-mailmarketing inzetten voor het versturen van nieuwsbrieven, waarmee u uw klantenkring doelgericht op de hoogte houdt van bedrijfsnieuws en/of ontwikkelingen in het vakgebied of voor het versturen van uitnodigingen voor een evenement. Het voordeel van e-mailmarketing is dat het een laagdrempelige wijze van communicatie is, waardoor respons vaak hoog is. Uiteraard geldt dan wel dat u e-mailmarketing op een juiste wijze in dient te zetten.

Haalt u onvoldoende rendement uit uw e-mailcampagnes? Vraag onze experts dan eens om een onafhankelijk advies. Samen analyseren wij uw e-mailingen en komen met een praktisch verbeterplan. Ook kunnen wij u helpen bij de vormgeving, het opstellen van content en de verzending van uw e-mailing.

Directe e-mailcampagnes via Guifi

Beschikt u zelf over een beperkte database of wilt u op snelle en eenvoudige wijze uw bereik vergroten? Maak dan gebruik van de directe e-mailcampagnes van Guifi. Wij beschikken over een database met meer dan 4 miljoen e-mailadressen van consumenten die expliciet hebben aangegeven (lokale) aanbiedingen te willen ontvangen.

 

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder.
Het Team van Guifi levert verrassende en unieke totaalconcepten.


Bel mij terug   085 401 26 87
Guifi03-vrijstaand