MorningMeeting

mm

De hoeveelheid informatie en nieuwsstromen groeit dagelijks. MorningMeeting selecteert en structureert daarom automatisch relevant vaknieuws en informeert u hierover via e-mail en vanuit een handige portal. Hierdoor heeft u al het voor u relevante nieuws in één overzicht!

Hoe werkt het?

Als abonnee kunt u aangeven welke onderwerpen voor u interessant zijn en uit welke bronnen u graag uw informatie haalt. Op basis van deze informatie richten wij speciale searchfilters in en genereert MorningMeeting een nieuwsoverzicht op basis van uw behoeften. Uiteraard is het ook mogelijk om de standaard nieuwsoverzichten te raadplegen.

Voor wie is MorningMeeting geschikt?

MorningMeeting verzorgt al sinds 20 jaar de (vak)nieuwsvergaring voor tal van opdrachtgevers: van zorg tot politiek (o.a. gemeentenieuws) en van duurzaamheid tot cleantech. De tool is dan ook uitermate geschikt voor organisaties met een diversiteit aan vakgebieden en gebruikers (het is mogelijk per account binnen uw organisatie persoonlijke searchfilters in te stellen). Bijna ieder onderwerp is mogelijk.

Meer weten over alle mogelijkheden van de MorningMeeting mogelijkheden? Klik HIER

 

 

 

Meer informatie?

Onze experts helpen u graag verder.
Het Team van Guifi levert verrassende en unieke totaalconcepten.


Bel mij terug   085 401 26 87
Guifi03-vrijstaand