Guifi helpt uw organisatie groeien

Wij brengen de werelden van marketing, communicatie én IT samen. Dit doen wij met ons team van ervaren marketeers, informatiespecialisten, techneuten, designers, foto-/videografen, social media experts en copywriters. Ieder is specialist binnen z’n vakgebied, zodat wij u een oplossing van hoogwaardige kwaliteit kunnen bieden, die maximaal aansluit op de wensen van uw organisatie.


Onze aanpak bestaat uit de volgende bouwstenen.

Strategie

Geen enkele investering is succesvol zonder de juiste strategie. Of het nu uw contentstrategie, campagnestrategie of de implementatie is van nieuwe technologie. Onze strategen staan voor u klaar. 

Data & Informatiemanagement

De hoeveelheid informatie en nieuwsstromen groeien dagelijks. Wat zijn de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied? Of wie publiceert er artikelen over uw organisatie in de online en offline media? Via onze portals en dagelijkse mailingen bent u altijd op de hoogte.

Optimalisatie

Beschikt u al over een professionele, goed verzorgde website of webshop, maar blijven de gewenste resultaten uit? Wij helpen u bij het optimaliseren van uw huidige website/webshop, zodat u meer traffic, leads of business gaat genereren. 

(Online) campagnes

Dagelijks worden we overstroomd met reclame-uitingen. Reclame maken doet bijna iedere onderneming in een bepaalde vorm. Opvallende en professionele (internet)campagnes helpen u om te midden van alle concurrentie toch uw doelgroep te bereiken.

Visual Design

Een sterk merk heeft een sterke uitstraling nodig. Uw visuele identiteit moet de relatie tussen u en de klant versterken. Ons team van ervaren designers helpt u hierbij.

Technology

Het internet is een grote blokkendoos aan het worden. Ons team van techneuten helpt uw bedrijf in de digitale wereld om nieuwe diensten te creëren. Is het niet beschikbaar, dan realiseren wij het! 

Content

Onze contentmanagers helpen uw organisatie met groeien. Wij vertellen jullie verhaal door middel van artikelen, interviews, social media content, fotografie, video’s, VR films, animaties en podcasts. Geen vorm is ons onbekend.

Workshops

Echt groeien kan pas als uw eigen team kan werken met geïmplementeerde oplossingen. Guifi geeft daarom praktijkgerichte workshops op het gebied van marketingcommunicatie, content, video, websites en social media.

Webinar, Livestream & Podcast

Verspreid uw kennis via de socials. Wij kunnen uw webinar, livestream of podcast ook produceren. 

Meer informatie?

Zoals u ziet brengen wij de werelden van marketing, communicatie én IT samen. Graag komen wij ook in contact met uw organisatie!