Disclaimer

De website www.guifi.nl ten behoeve van Guifi B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom van Guifi B.V..

Toegang tot en gebruik van de website en de producten en diensten die via de website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van Guifi B.V..

De inhoud van de website en andere uitingen van Guifi B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Guifi B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Guifi B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. Guifi B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de website.

Wanneer Guifi B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

Guifi B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Guifi B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van Guifi B.V. en/of aan Guifi B.V. gelieerde vennootschappen.

Mei 2018 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met:
Guifi B.V.
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn
085-4012687
info@guifi.nl