Podcast

Wilt u uw bedrijf laten groeien met een eigen podcast? 
Lees dan gerust verder hoe wij u verder helpen.

Hoe zichtbaar te blijven tijdens COVID-19

Hosten

Wij nemen de gesprekken op, editen de opnamen. Hierna zullen wij deze plaatsen op verschillende media bedrijven zoals Soundcloud, Spotify en Itunes. ​

Workshop podcast maken

Wilt u leren hoe u zelf een volledige podcast moet maken. Tijdens deze workshop kunt u gebruik maken van onze apparaten om de kneepjes van het vak te leren. ​Deze workshop kunnen wij ook digitaal voor u aanbieden. 

Productie

Als u al weet hoe u een podcast moet maken, maar nog geen eigen apparatuur heeft, is dat ook geen probleem. Wij kunnen de podcast opnemen bij u, echter is het ook mogelijk om dit bij ons in Apeldoorn op kantoor te doen. 

Waarom kiezen voor Podcast?

Altijd en Overal beschikbaar

Je kan podcasten downloaden, waar en wanneer het voor u uitkomt. Het is het on-demand principe. U krijgt alleen informatie als je er zelf om vraagt.

Betere band met klanten

Klanten en andere luisteraars kunnen zich abonneren op jouw podcast. Hierdoor leren zij u als persoon of organisatie beter kennen.

Expert Status

Doordat u de onderwerpen kiest of uw gasten uitnodigt kan u laten zien dat u weet waar je het over hebt. Dat zij bij u moeten zijn als zij vragen hebben over een bepaald onderwerp.

Goed voor je brein

Door te luisteren naar een podcast ontwikkelt het brein snel op zowel intellectueel als op emotioneel vlak. Daarbij werkt het praktisch en simpel én meestal gratis.

Wilt u starten met een podcast?

Vul hier uw gegevens in zodat wij contact met u kunnen opnemen